Playful Arts Meetup#2 in Amsterdam

Playful Arts Meetup #2
10 mei 2017 19.00 – 22.00 uur
Melkweg Expo Amsterdam

Hoe breed is het spectrum van playful arts? Tijdens informele avonden verkennen we dit met kunstenaars op het snijvlak van beeldende kunst, podiumkunst, playful design en sociale interactie. Vier makers geven een korte presentatie over hun werk waarna er ruimte is voor een gesprek met de aanwezigen.

Op 10 mei vertelt Sander Veenhof over zijn nieuwe Hololens project, Tomo Kihara over het ontwerpen van speelse interventies die maatschappelijke issues bevragen en Aïda Gómez over het mixen van games en urban interventies. Kunstenaar/lichtontwerper Vinny Jones sluit het rijtje af met het project dat ze momenteel afrondt bij het Huis Utrecht voor SPRING Performing Arts Festival. 

Heb je een werk of project waarmee je bezig bent dat je graag wil bespreken in het licht van playful arts? Via hello@playfulartsfestival.com kun je je aanmelden voor de volgende meetup die gepland staat voor 16 augustus 2017.

Playful Arts Meetup wordt georganiseerd door Playful Arts Festival: Playful Arts Festival verkent de cross-over tussen playful design, beeldende kunst en performing arts. Playful Arts Festival is een initiatief van Wave of Tomorrow en zo-ii. www.playfulartsfestival.comSpotter

 Spotter van Chris Koolmees (Fresco Amsterdam)