Playful Arts Meetup#2 in Amsterdam

WO 15 FEBRUARI 2017
19:00 – 22:00 UUR
Amsterdam
Gratis entree
 
We nodigen je van harte uit voor de tweede Playful Arts meetup op 10 mei 2017!

Deel je projecten en gedachtes op het snijvlak van beeldende kunst, podiumkunst, playful design en sociale interactie met onze community tijdens onze playful arts meetups. Wat zijn playful arts? Met informele avonden willen we dit graag ontdekken en verkennen met kunstenaars, designers, makers en andere geïnteresseerden door middel van talks, presentaties en gesprekken.

In 2017 gaan we een aantal van deze meetups organiseren in Amsterdam en ‘s-Hertogenbosch. De eerste vond plaats op 15 februari bij de Hangop in de Willem II Fabriek in ‘s-Hertogenbosch. De tweede avond zal  in Amsterdam plaatsvinden op 10 mei. Locatie volgt!

::::: Oproep voor korte talks & ideeën :::::
Heb je een werk of project waarmee je bezig bent dat je graag wil bespreken in het licht van playful arts? Meld je nu aan via hello@playfulartsfestival.com. Er is op 10 mei plek voor 3 presentaties van 15 minuten.
Ben je bezig met een playful arts project die je graag wil testen of feedback op wil ontvangen, laat ons dit weten dan kunnen we dit inpassen in de avond.
PAF-meetup#1

:::: Over Playful Arts Festival :::::
Playful Arts Festival (PAF) verkent de cross-over tussen playful design, beeldende kunst en performing arts. PAF organiseert, cureert en initieert festivals, tentoonstellingen, masterclasses en symposia, en stelt de ontmoeting van mensen en ideeën centraal.
PAF is een initiatief van Iris Peters (Wave of Tomorrow) en Zuraida Buter (zo-ii).

www.waveoftomorrow.com | www.zo-ii.com